Massivtreet er levert!

Vi har endelig fått massivtreet levert! Det har vært en lang prosess å få dette levert, men nå er det endelig her.

Bakken vi bor i er veldig bratt, noe som vi ikke tenkte så mye over når vi kjøpte huset da vi ikke hadde bil. Planen var å bygge huset på sommeren/høsten for å slippe problemet med bakken på vinteren, men dette gikk jo ikke etter planen. Vi timet det såpass bra at vi fikk massivtreleveransen 11. desember etter at den første snøen hadde kommet… Hakadal Bygg var snartenkte og gikk til innkjøp av ett tonn med salt for å holde veien isfri. Dette var absolutt nødvendig for å få kranbilen ned på tomten som veide hele 35 tonn, noe som du ikke vil ha på holka i det jeg anses som den bratteste veien på Østlandet..

MEN, det ble levert og nå har vi ca 30 tonn med massivtre stående på tomten klart for montering!

Lastebilen på vei ned til tomta
Selv med svingmuligheter på bakerste hjul var det problematisk å komme inn på tomten
Kran og lastebil på plass
Massivtre klart for montering